Proiecte de acte administrative cu caracter individual

16.07.2019 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la schimbarea categoriei de destinație a unui teren (nr. unic 140 ARFC 2019), Nota informativă, Sinteza obiecțiilor și propunerilor, Avizele, Decizia consiliului sătesc Ghidighici, mun. Chișinău.

25.06.2019 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la schimbarea categoriei de destinație a unui teren, Nota informativă, Sinteza obiecțiilor și propunerilor, Avizele, Decizia consiliului sătesc Ghidighici, mun. Chișinău.

13.05.2019 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la schimbarea categoriei de destinație a unui teren, Nota informativă, Sinteza obiecțiilor și propunerilor, Avizele, Decizia consiliului sătesc Ghidighici, mun. Chișinău.

22.04.2019 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la transmiterea și schimbarea categoriei de destinație a unor terenuri, Anexa nr. 1, Anexa nr. 2, Nota informativă, Sinteza obiecțiilor și propunerilor.

02.04.2019 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la schimbarea categoriei de destinație a unui teren, în scopul construcției stației de reglare și măsurare a gazelor naturale Ghidighici și a Complexului administrativ al operatorului sistemului de trasport gaze naturale, pe direcția Ungheni-Chișinău, Nota informativă, Decizia consiliului sătesc Ghidighici, mun. Chișinău.

27.03.2019 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la transmiterea și schimbarea categoriei de destinație a unor terenuri, în scopul construcției drumului național M3 Chișinău-Comrat-Giurgiulești-frontiera cu România, pe segmentul Porumbrei-Cimișlia, Anexele la proiectul HG, Nota informativă, Avizele la proiectul HG, Sinteza obiecțiilor și propunerilor, Deciziile consiliilor locale.

31.01.2019 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la transmiterea și schimbarea categoriei de destinație a unor terenuri, în scopul construcției drumului național M3 Chișinău-Comrat-Giurgiulești-frontiera cu România, pe segmentul Porumbrei-Cimișlia, Nota informativă, Deciziile consiliilor locale.

24.01.2019 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la schimbarea categoriei de destinație a unor terenuri, în scopul construcției drumului R30 Aneni Noi-Căușeni-Ștefan Vodă-frontiera cu Ucraina, pe segmentul de ocolire a or. Căușeni, Proiect HG în limba rusă, Nota informativă, Sinteza obiecțiilor și propunerilor.  

11.01.2019 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la schimbarea categoriei de destinație a unor terenuri, în scopul construcției drumului R30 Aneni Noi-Căușeni-Ștefan Vodă-frontiera cu Ucraina, pe segmentul de ocolire a or. Căușeni, Nota informativă, Sinteza obiecțiilor și propunerilor, Deciziile Consiliilor locale, Avizele la Proiectul HG, Scrisoare Comisia agricultură și industrie alimentară a Parlamentului Republicii Moldova.

10.10.2018 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la schimbarea de destinație a unor terenuri MAI (IGPF), Nota informativă, Tabelul de divergențe la Proiectul HG.

02.10.2018 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la transmiterea și schimbarea categoriei de destinație a unui teren (MAI, IGPF), Nota informativă, Tabelul de divergențe la Proiectul HG.

22.06.2018 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la schimbarea categoriei de destinație a unor terenuri (Inspectoratul General al Poliției de Frontieră), Nota informativă, Deciziile consiliilor locale

05.06.2018 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la transmiterea și schimbarea categoriei de destinație a unui teren (Ministerul Afacerilor Interne), Nota informativă, Demers Inspectoratul Ecologic de Stat, Decizia Consiliului com. Cosăuți (r-l Soroca).

29.05.2018 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la transmiterea și schimbarea categoriei de destinație a unui teren (Ministerul Finațelor - gestiunea Serviciul Vamal), Nota informativă, Tabelul de divergențe la Proiectul HG.

23.04.2018 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la transmiterea și schimbarea categoriei de destinație a unor terenuri (Î.S. Moldelectrica), Nota informativă, Anexa la proiectul HG, Tabelul de divergențe la Proiectul HG.

12.04.2018 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la transmiterea și schimbarea categoriei de destinație a unui teren (Ministerul Finanțelor), Nota informativă, Decizia Consiliului com. Sculeni, r-l Ungheni, Coordonările APC.

20.03.2018 Proiect Hotărârea Guvernului cu privire la transmiterea şi schimbarea de destinaţie a unor terenuri (Î.S. Administraţia de Stat a Drumurilor)AnexaNota informativăTabelul de divergenţe la Proiectul HG.

15.02.2018 Proiect HG Cu privire la transmiterea și schimbarea categoriei de destinație a unor terenuri (Î.S. Moldelectrica), Anexa la proiect HG, Nota informativă, Tabelul de divergențe

17.01.2018 Proiect HG Cu privire la transmiterea şi schimbarea categoriei de destinaţie a unor terenuri , Anexa la Proiect HG , Nota informativă , Deciziile Consiliilor locale .

02.01.2018 Proiect HG Cu privire la transmiterea şi schimbarea categoriei de destinaţie a unor terenuri (Î.S. Moldelectrica), Anexa Nr. 1 , Anexa Nr. 2 , Nota informativă, Tabelul de divergenţe .

28.12.2017 Proiect HG Cu privire la transmiterea şi schimbarea categoriei de destinaţie a unor terenuri (Î.S. "Întreprinderea pentru Silvicultură Teleneşti" - Î.S. "Administraţia de Stat a Drumurilor"), Nota informativă, Tabelul de divergenţe .

16.11.2017 Proiect HG Cu privire la transmiterea şi schimbarea categoriei de destinaţie a unor terenuri (Î.S. Moldelectrica), Anexa. Transmiterea terenurilor APL, Nota informativă , Deciziile Consiliilor Locale, Avizele autorităţilor publice centrale.

14.11.2017 Proiect HG Cu privire la transmiterea unor bunuri imobile (mun Chişinău, str Serghei Lazo, 48), Nota informativă, Tabelul de divergenţe.

13.10.2017 Proiect HG Cu privire la transmiterea si schimbarea categoriei de destinatie a unor terenuri (IS Moldelectrica)_.docAnexa nr_1 la Proiect HG_ Terenuri proprietate publica a statului.docAnexa nr_2 la Proiect HG Terenuri proprietate publica a UAT.docNota informativa la Proiect HG.pdfAvizele autoritatilor publice centrale la Proiect HG.PDFDeciziile Consiliilor locale Anexa 2 lit_ a), la PHG.PDFDeciziile Consiliilor locale Anexa 2 lit_ b), la PHG.PDF

13.10.2017 Proiect HG Cu privire la transmiterea si schimbarea categoriei de destinatie a unor terenuri (Ministerul Economiei si Infrastructurii).docNota informativa la Proiect HG.pdfAvizele autoritatilor publice centrale, la Proiect HG.PDFDecizia Consiliului or_ Telenesti, la Proiect HG.PDF

13.09.2017 Proiect HG Cu privire la transmiterea si schimbarea categoriei de destinatie a unor terenuri (Ministerul Economiei si Infrastructurii).PDFNota informativa la Proiect HG.pdfTabelul de divergente .pdfAnexa nr_ 1 si nr_ 2 .pdf

13.06.2017 Proiect HG  Cu privire la schimbarea destinatiei unor terenuri (Ministerul Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor).PDFNota informativa la Proiect HG.PDFTabelul de divergente.pdf

06.06.2017 Proiect HG Cu privire la transmiterea si schimbarea categoriei de destinatie a unor terenuri (Ministerul Economiei -IS Moldelectrica)_.PDFNota informativa.PDFTabelul de divergente la Proiect HG.PDF

24.05.2017 Proiect  HG Cu privire la transmiterea si schimbarea categoriei de destinatie a unor terenuri Ministerul Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor.docAnexa nr.1 la Proiect HG Transmiterea unor terenuri.docAnexa nr.2 la Proiect HG Schimbarea categoriei de destinatie a unor terenuri.docNota informativa .pdfDecizia Consiliului orasenesc Cimislia.PDFAvizul Agentiei Moldsilva.PDF

03.04.2017 Proiect Cu privire la transmiterea si schimbarea categoriei de destinatie a unor terenuri (IS Calea Ferata din Moldova).pdfNota informativa la Proiect HG.pdfAnexele nr_ 1-3 la Proiect HG.pdfTabelul de divergente la Proiect HG.pdf

29.03.2017 Proiect HG  Cu privire la schimbarea categoriei de destinatie a unor terenuri (Ministerul Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor- R1).docNota informativa la proiectul de hotarire a Guvernului.PDFDecizia Consiliului orasenesc Straseni.PDF

24.01.2017 Proiect HG  Cu privire la transmiterea si schimbarea categoriei de destinatie a unor terenuri Ministerul Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor R9 si R30.docAnexa nr_ 1 la proiect HG Transmiterea unor terenuri.docAnexa nr_ 2 la proiect HG Schimbarea categoriei de destinatie a unor terenuri.doc,Deciziile Consiliilor locale la R9 si R30.PDFNota informativa la proiect HG.pdf

13.01.2017 Proiect HG  Cu privire la transmiterea unor terenuri.PDFTabelul de divergente la proiect HG.pdfNota informativa la proiect HG.pdf

10.11.2016 Proiect Cu privire la transmiterea si schimbarea categoriei de destinatie a unor terenuri (IS Moldelectrica).docDeciziile consiliilor locale.PDFNota informativa la proiect HG.pdf

13.10.2016 Proiect HG Cu privire la transmiterea si modificarea categoriei de destinatie a unor terenuri (IS Calea Ferata din Moldova).docAnexa nr_1_UAT_Ttransmiterea terenurilor.docAnexa nr_2_ IS_ Ttransmiterea terenurilor.docAnexa nr_3 Modificarea categoriei de destinatie a terenurilor.doc , Nota informativa la proiect HG.pdfDeciziile Consiliului or_ Cahul.pdfDeciziile Consiliului s_ Giurgiulesti.pdfDecizia Consiliului s_ Colibasi.pdfDecizia Consiliului s_ Vadul lui Isac.pdfDecizia Consiliului s_ Slobozia Mare.pdfDecizia Consiliului s_ Valeni.pdfDeciziile Consiliului s_ Crihana Veche.pdfDeciziile Consiliului com_Manta_ r_ Cahul.pdfScrisoarea  Ministerului Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor .PDF