Linia instituţională pentru informare: 022 881 255

Mesaj din partea directorului general al ARFC Anatolie Ghilaș

Publicat la:Joi, 07/15/2021 - 14:19

În ultima duminică a lunii iulie, de 25 ani, toţi specialiștii care activează în domeniul cadastrului, geodeziei și relațiilor funciare, marchează sărbătoarea profesională instituită prin Hotărârea Guvernului nr. 210 din 08 aprilie 1996. Cu acest prilej, aș vrea să mulțumesc fiecărui specialist pentru munca pe care o depune în dezvoltarea acestei ramuri importante pentru economia națională. 
 
 
Grație efortului comun al echipei ARFC, colegilor din alte entități publice, celor din mediul academic, mediul de afaceri și societății civile, precum și sprijinului partenerilor de dezvoltare, care constant ne-au fost și sunt alături, am generat noi inițiative și stabilit obiective curajoase, înregistrat performanţe profesionale la un nivel mult mai avansat și inovativ.
 
 
Vă felicit și vă mulțumesc stimați colegi pentru competența și profesionalismul vostru, vă doresc multă sănătate, împliniri personale și susținerea celor apropiați.
 
 
Regretul major pe care îl am este că nu am reușit să reîntoarcem întreprinderile de stat, în care ARFC era fondator, și care în urma reformei administrației publice centrale a dispersat un sistem lucrativ și integrat.
 
 
După mai bine de 18 ani de activitate în domeniul cadastru, dintre care ultimii 10 ani în calitate de director general al Agenției Funciare și Cadastru am decis ca a venit timpul tinerilor specialiști și îmi înaintez demisia din funcția de Director general al Agenției. 
 
 
Am făcut acest pas pentru a da posibilitate noii generații de profesioniști să implementeze politicile în domeniile administrate de către ARFC pe care și le propun. În orice caz voi fi deschis sa împărtășesc experiența sau să ajut cu ce pot.
 
Mult succes.
 
Vă doresc toate cele bune.
 
 
Cu respect, 
Anatolie GHILAȘ, director general al Agenției Relații Funciare și Cadastru